Button upozorava Hamiltona

Button upozorava Hamiltona

Svetski šampion savetuje bivšeg timskog kolegu

Jenson Button, je upozorio bivšeg timskog kolegu Lewisa Hamiltona da se ne zanosi mnogo sa svojim uspehom.

Hamilton, novi trostruki šampion, je bio jedini F1 vozač koji je na stazu Interlagos stigao u četvrtak poslepodne, pošto je propustio obaveze prema medijima, što je dan ranije Mercedes objasnio navodnom groznicom.

Ali, kako je predstavnik medija rekao novinarima, 30-togodišnji vozač neće obrazlagati četvrtak, Hamilton je priznao da je zapravo “pregažen” poplavom žurki.

Hamilton je bio testiran na alkohol od strane lokalne policije u utorak ujutru posle sudara, što je on na socijalnim mrežama opisao kao parkiran auto u Monaku, navodno sa svojim 2 mil. vrednim Pagani Zonda super automobila.

“Gospodinu  Hamiltonu je noga skliznula sa papučice gasa i kvačila i njegovo vozilo je udarilo tri parkirana automobila” rekao je portparol policije u Monaku.

Hamilton, koga su opisali kao vidno umornog, priznao je u Brazilu da ga zabava koja je održana povodom 60-og rođendana njegove majke “ubila”.

Britanac je takođe priznao pa pije mnogo više u 2015-oj godini, rekavši reporterima u četvrtak “ja sam definitivno dobio na težini poslednjih nekoliko meseci”.

Što se tiče saobraćajne nesreće u Monaku Hamilton je rekao: “To je rezultat zabava i malo odmora poslednjih nedelju i po. Malo sam se ispraznio”.

“Ne osećam se loše kako izgledam. Poslednja dva dana sam spavao skoro ceo dan. Ja sam generalno energična osoba ali ta nedelja posle Meksika i na žurkama smo mnogo popili.”

Hamiltonom timski kolega Nico Rosberg je izgleda nezainteresovan za dešavanja rekavši reporterima da “Ne čita novina iz Monaka”.

Ali Hamiltonov bivši timski kolega u McLarenu Jenson Button je upozorio” On je postao poprilično arogantan.”

Nemačke novine Bild pišu da  se Button poziva na činjenicu da je Hamilton navodno tvrdio da je “kompletan” vozač, koji ne pobeđuje samo kada pravi greške.

“Niko od nas nije kompletan,” rekao je Button. “Da mi imamo njegov bolid , mi bismo ga pobedili. On je vrlo talentovan i radi odličan posao, ali i on ima slabosti” rekao je šampion iz 2009 godine.

Button se nada da će Ferrari nastaviti da smanjuje zaostatak za Hamiltonovim timom u 2016. godini.

“Mi, Formula 1, trebamo nekog ko će izazvati Mercedes. To će sve promeniti. Za Hamiltona takođe” dodao je Button.

Slika: McLaren Honda

petar
ADMINISTRATOR
PROFILE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Vesti