Massa: Nadam se da možemo napredovati

Massa: Nadam se da možemo napredovati

Bott 6, Mas 7

Vozači Williams F1 tima su se plasirali na šesto i sedmo mesto u na startu trke u Meksiku. Oba bolida su bez problema prošli Q1 i Q2 iako je bilo promene vremena u drugom delu kvalifikacija. Nijedan od vozača nije uspeo da poboljša svoje vreme u drugom pokušaju u Q3.

Valtteri Bottas: Staza se poboljšala tokom vikenda i kvalifikacije su bile veoma izjednačene, kao i što smo očekivali. Šteta je što je Red Bull ispred nas, osećali smo da možemo biti četvrti i peti. U dobroj smo poziciji za trku sutra, ali se sada moramo fokusirati na strategiju u trci i uzeti sve prilike koje nam se nude. Bili smo jako blizu ali danas nismo uspeli.

Felipe Massa: Danas smo šesti i sedmi i ne možemo biti srećni sa našim performansama. Imao sam najbolje vreme na prvom setu guma u Q3.  Probao sam sve što sam mogao na drugom setu ali nisam uspeo da poboljšam vreme. Od početka ovo može biti veome teška trka u kojoj se svašta može desiti incidenti, sigurnosni automobil, kiša tako da moramo sačekati i videti. Nadam se da možemo napredovati.

Slika: Williams F1 Team

 

petar
ADMINISTRATOR
PROFILE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Vesti