Massa razočaran promenama u Brazilu

Massa razočaran promenama u Brazilu

Kompletne promene do kraja 2016. godine

Felipe Massa je je izrazio razočarenje renoviranjem koje je urađeno na stazi Interlagos za 2015. godinu.

Sa ubedljivo najviše zastarelih i skučenih objekata u kalendaru, staza u Sao Paol-u je proširila padok i predstavila je novu zgradu za timove.

Novi pit i padok se očekuje u 2016. godini, ali Lewis Hamilton kaže da timovi već sada mogu ugostiti barem predstavnike sponzora na Velikoj nagradi Brazila.

“Bio sam ovde devet godina i sada je velika razlika” rekao je on.

Heroj grada Massa je manje impresioniran. “Ja mislim da je ideja dobra da se svima da više mesta” rekao je vozač Williamsa za lokalne medije.

“Ovo je bilo potrebno. Sada samo treba da dovrše posao. Nažalost, ovo nije novost u Brazilu, izgleda kao kuća koju su počeli da grade i koja nije završena” dodao je Massa. “Mislim da je u mentalitetu Brazilaca da isporuče stvari koje nisu dovršene.”

Bernie Ecclestone je rekao prošle nedelje da će timovi biti srećniji pošto će imati više mesta ali Massa otkriva: “Moja mala soba nije promenjena. Kada smo ja i moj menadžer nema mesta ni za šta drugo. Padok je dva ili tri metra veći pa stoga ljudi mogu hodati bez međusobnog sudaranja, tako da je bolje nego ranije. Mislim da bi moglo da se napravi malo atraktivnije.”

Još jedan Brazilac, vozač Zaubera Felipe Nasr se složio: “Izgleda da padok nije završen, što je čudno. Moja soba prokišnjava pa mi treba kanta!”

Slika: Williams F1 Team

petar
ADMINISTRATOR
PROFILE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Vesti