Alonso razjasnio nedoumice sa Dennis-om

Alonso razjasnio nedoumice sa Dennis-om

Španski vozač siguran u svoju budućnost

Fernando Alonso će biti na startu sledeće sezone, koja počinje u martu 2016. godine

Šef McLarena Ron Dennis zamutio je stvari kad je na finalnoj trci u Abu Dhabi-u izjavio da se Španac možda neće pojaviti na gridu sledeće sezone ukoliko njihov bolid, koji ima Hondin motor, ne bude bio dovoljno brz.

Međutim, na pitanje da li će se u martu pojaviti u Melbourne-u, tridesetčetvorogišnji vozač McLaren Honda tima je na dešavanju koje je organizovao dobavljač motora Honda, odgovorio kratko: “Da”.

“Razgovarao sam sa Ron-om u petak. Rekao sam mu šta je objavljeno. On je rekao da to nije mislio i da će sutra (subota) sve razjasniti. U subotu je objasnio situaciju ali to niko nije objavio”.

“U petak, subotu i nedelju sam odbacio sumnju na pitanje o mojoj budućnosti i siguran sam da ću imati isti odgovor i u januaru i februaru”, rekao je Alonso za Guardian.

Alonso koji je užareno govorio o LeMan seriji na kraju sezone Formule 1, ima još dve godine ugovora  sa McLaren Hondom i ne želi da priča šta će biti posle 2017. godine.

“Mi moramo biti otvoreni za sve mogućnosti. U ovom trenutku je predaleko da o tome razmišljam”.

“Ajde da vidimo šta će se desiti za godinu i po dana, kakva će biti situacija, šta smo od ciljeva ostvarili i koja je dalja motivacija u Formuli 1”.

Slika: McLaren Honda

petar
ADMINISTRATOR
PROFILE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Vesti