Nico Rosberg se nada jakom Mercedesu sledeće godine

Nico Rosberg se nada jakom Mercedesu sledeće godine

"Znamo pretnju u "crvenom" i oni žele da uhvate korak sa nama"

Nico Rosberg  je uveren da će lekcije koje je naučio ove godine uspešno preneti na sledeću sezonu i da će je započeti sa još boljom formom.

Nemac je odličnom formom završio prethodnu sezonu pobedivši svog timskog kolegu na poslednje tri trke, posle gubitka šampionata u Austinu.

“Ja sam zadovoljan razvojem stvari, pa me čak mi je i bilo drago što se to dogodilo zato što je mnogo zabavnije. Sledeće godine pravila će biti ista, tako da sve što smo naučili ove sezone možemo da prebacimo na sledeću. Naravno auto neće biti isti jer će biti nov ali će barem mali deo ličiti na prethodnika”, rekao je Rosberg.

Pored svog timskog kolege Rosberg je morao da se bori i sa vozačem Ferrari-a Sebastianom Vettel-om. Sledeće godine verovatno neće biti mnogo drugačije i Rosberg je spreman na bitku.

“Jedva čekam, jer znam da možemo očekivaio još jednu sjajnu sezonu. Siguran sam da će nam tim dati dobar bolid. Znamo pretnju u “crvenom”  i oni žele da uhvate korak sa nama. Mi ćemo dati sve od sebe preko zime, a ja ću se potruditi da zadržim svoju dobru formu i krenem snažno u martu”.

Slika: Mercedes AMG Petronas F1 Team

petar
ADMINISTRATOR
PROFILE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Vesti