Sergio Marchionne insistira na pobedama

Sergio Marchionne insistira na pobedama

"...važno da Ferrari bude efikasan na testiranju u Barseloni"

Sergio Marchionne je ponovio da je cilj Ferrari-a u 2016. godini osvajanje šampionske titule.

Iako je razvoj bolida za sezonu 2016 kasno počeo, predsednik Marchionne je nedavno izjavio da su Ferrariu potrebne pobede na početku sezone kao i da su jedini ciljevi za nadolazeću sezonu pobede u trkama i šampionatu.

Ovakva izjava je možda posledica razvajanja Ferrari-a od Fiat Crysler-a kao i ne baš dobro stanje Ferrari-a na Milanskoj berzi kapitala.

Marketinški profesor Brus Klark je za novinsku agenciju AFP ove nedelje dao izjavu u kojoj kaže da Ferrari mora biti povezan sa “performansama i uspehom” kao i da moraju da “pobeđuju na trkama”. “Ukoliko budu imali problema sa ovim stvarima slika o njima će vremenom početi da se urušava”, dodao je Klark.

“Sada nam je važno da Ferrari  bude efikasan na testiranju u Barseloni pred odlazak u Australiju i vrati se na pobednički put”, rekao je u ponedeljak Sergio Marchionne na Motor Show-u u Detroitu.

Italijanski mediji su takođe citirali Marchionne-a koji je oštro reagovao na izjave finansijskoh stručnjaka oko stanja Ferrari-a na Milanskoj berzi nazvavši ih “idiotima”.

Slika: Ferrari Media Center

 

petar
ADMINISTRATOR
PROFILE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Vesti