Vettel: Prerano je za bilo kakve prognoze

Vettel: Prerano je za bilo kakve prognoze

"Najvažnije od svega je da smo bili kozistentni i to nam pokazuje da smo na pravom putu"

Sebastian Vettel poziva na oprez u pogledu sledeće sezone i šansi Ferrari-a oko osvajanja titule u sezoni 2016.

Predsednik Sergio Marchionne je ove nedelje izneo smelu izjavu da je cilj za sledeću sezonu ništa manje od osvajanje titule počevši pobedom na prvoj trci u Austrliji u martu.

Sebastian Vettel, vozač Ferrari-a koje je jedini vozač u 2015 koji je uspeo da pobedi pored dominantnog Mercedesa se složio da se tim iz Maranela napravio veliki napredak prošle godine.

“Ferrari i ja smo bili spremni na početak teške sezone”, napisao je u kolumni za Minhenske novine TZ. “Niko nije očekivao tri pobede. Najvažnije od svega je da smo bili kozistentni i to nam pokazuje da smo na pravom putu. Ipak još uvek postoji mnogo stvari koje trebamo da uradimo i ne smemo da zaboravimo gde smo bili na početku. Ali stvari koje su na početku bile grube na početku sada su postale glatke. Mislim da, korak po korak, sve dolazi na svoje”, rekao je Vettel.

“Naravno, očekivanje je da sada veliko za sledeću sezonu, ali ne smemo zaboraviti sve male korake na tom putu. Prošle zime su se desile velike promene u timu, došli smo novi ljudi i mnogi su promenili svoje pozicije tako da je to proces koji zahteva vreme. Nadamo se da ćemo imati bolju 2016. godinu, ali je još isuviše rano za davanje bilo kakve prognoze”, zaključio je Vettel.

Slika: Ferrari Media Center

petar
ADMINISTRATOR
PROFILE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Vesti