Zvaničnici Renaulta u Caracasu

Zvaničnici Renaulta u Caracasu

Magnusen visoko rangiran kod novog šefa tima Renaulta Frederic Vasseur-a

Zvaničnici Renaulta su ove nedelje leteli u Caracas zbog špekulacija da Pastor Maldonado može da izgubi svoje sponzorstvo koje mu je donelo vozačko mesto u timu Lotus.

UI sredu su se pojavili izveštaji da je bivši vozač McLarena Kevin Magnussen u trci za vozačko mesto i da je viđen u fabrici u Enstonu.

Maldonado je ugovor za 2016. godinu potpisao sa timom koji više ne postoji a to je Lotus i njegov trenutni spozor PDVSA kasni sa plaćanjem novom vlasniku tima Renaultu.

Italijanski Omnicorse izveštava da je genaralni direktor Cyrili Abiteboul u sredu boravio u Caracasu kako bi razgovarao sa zvaničnicima Venecuelanske državne naftne kompanije kao i sa predstavnicima samog vozača.

Njihovi izvori ukazuju da je Magnussen sastavio sponzorski ugovor vredan oko 7 milona eur, kao i da je visoko rangiran kod novog šefa tima Renaulta Frederic Vasseur-a.

Pre nekoliko dana Danac je na mreži Instagram objavio sliku ispod koje je napisao:”Iza oblaka uvek postoji sunce”.

Danski tabloid BT tvdi da je slika načinjena u avionu koji pripada Magnussen-ovom sponzoru Bestseller (modna kompanija).

Leteli su zajedno iz Billunda (Dansak) u Englesku prošle nedelje”, navodi se.

Portparol Renaulta je rekao za list da:”Ne postoji ništa što bih rekao o timu. Radimo naporno na našim pripremama i objavu ćemo učiniti sledećeg meseca”.

Slika: McLaren Honda

petar
ADMINISTRATOR
PROFILE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Vesti