Mercedes isprobava nove delove

Mercedes isprobava nove delove

Mercedes počinje sa agresivnim razvojem bolida

Mercedes će isprobati neke od radikalnih novih delova tokom drugog dana Formula 1 testiranja u Barceloni.

Tim je nagovestio da će od utorka početi da donosi nove delove kako bi se osigurala čelna pozicija W07 na F1 gridu. U sred špekulacija oko pristizanja novog onovativnog nosa, Mercedesov motospor direktor Toto Wolff je rekao u ponedeljak da će neki ne standardni delovi stići na testiranje.

“Mi ćemo imati nekoliko delova koji su pomalo neobični”, rekao je Wolff nakon prvog dana testiranja. “Nismo sigurni da li će oni stići sutra ili prekosutra.  To zavisi od analize podataka od danas, ali svakako i moramo pogledati neke stvari. Kada sam ih video prvi put bio sam iznenađen”.

Mercedes se u utorak pre podne pojavio sa radikalnim zupčastim zakrilcima. Ekipa se još uvek nije pojavila sa promenjenim nosom na bolidu Mercedesa.

Usmerivači vazduha su, kao što se vidi na slici, mnogo agresivnije dizajnirani nego što je to bio slučaj ranije i sada je ovo područije protoka vazduha mnogo više tretirano kako bi se poboljšale performanse. Pokušaji su nesumnjivo usmereni ka poboljšanju protoka vazduha koji se kreće ispod poda bolida i poboljšanju globalnih performansi bolida.

Slika: Mercedes AMG Petronas Formula One Team

Twitter: https://twitter.com/Motorsport_IT

petar
ADMINISTRATOR
PROFILE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Vesti