Nasr: Haas će neke iznenaditi

Nasr: Haas će neke iznenaditi

"Sa resursima i finansijskom pozadinom oni sve mogu nadoknaditi veoma brzo...

Sa uvođenjenjem novog tima Haas u Formulu 1 u 2016-oj, vozač ekipe Sauber Felipe Nasr tvrdi da njihove kolege sa motorom Ferrari-a mogu biti tim na koga treba obratiti pažnju.

Nasr je objasnio zašto misli da će Haas iznenaditi nekoliko timova ove sezone uprkos tome što su najmlađi tim u Formuli 1, naglašavajući finasijski faktor koji nose sa sobom.

“Sa resursima i finansijskom pozadinom oni sve mogu nadoknaditi veoma brzo, mogu se razviti veoma brzo”, rekao je brazilac za sutosport

“Veoma je teško za novi tim da započne sezonu u Formuli 1, da sve postavi na pravo mesto, da sve ide glatko, ali sam siguran da će oni biti veoma konkurentni”.

Uprkos činjenici da su koristili bolid iz 2015 tokom prvog predsezonskog testa u Barceloni, Sauberov vozač je rekao da još uvek ima mnogo stvari koje treba da analiziraju i prikupe podatke pre nego što sezona 2016 počne.

“Ima mnogo drugih stvari koje možete uraditi. Svima nam je bila želja da imamo novi bolid ranije, ali oblasti koje ranije nismo istažili prošle godine smo uradili sada.  Vozeći stari auto imali smo dobro vežbanje komunikacije i procedura. Možda zvuči dosadno, ali znamo da će radio komunikacija moće mnogo više ograničena sledeće godine, pa je bilo dobro vežbati je”.

Slika: Sauber F1 Team

petar
ADMINISTRATOR
PROFILE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Vesti