Predstavljanje Renaulta F1 u 13:00

Predstavljanje Renaulta F1 u 13:00

Važan dan za Francusku ekipu

Ostali je samo nekoliko sati do predstavljanja novog Renault tima koji će se naći u novoj sezoni Formule 1 u 2016. godini.

U Tehnocentru u 13:00 sati Carlos Ghosn i nekoliko istaknutih imena nove ekipe će biti domaćini medijima gde će saopštiti novu organizaciju i strukturu tima.

Među njima, naravno očekujemo i potvrdu Magnussena za volanom novog bolida iz Renaulta. Danac bi trebalo da zameni Pastora Maldonada nakon njegovog priznanja da neće učestvovati u novoj sezoni Formule 1.

Joylon Palmer će upotpuniti dvojac i Englez je već stigao u Pariz o čemu svedoče i njegove poslednje poruke na Twitter nalogu.

Očekuje se od Renaulta da predstavi i svoju organizaciju i imenuje Frederic Vasseur-a. Ostali istaknuti članovi tima će biti Bob Bell i Gerard Lopez.

Renault će takođe predstaviti i novog testnog vozača Esteban Ocona, mladog i talentovanog francuskog vozača, od koga se dosta očekuje u budućnosti.

Na kraju ceremonije, kako se očekuje, će nam otkriti i nove boje automobila sa kojima će se pojaviti na gridu u sezoni 2016. Biće tu i, kako je najavljeno, predstavljanje novih spozora. Poslednjih dana se govorilo o povratku brenda Infiniti kao i o Alpini ali bolje da to ostavimo trenutno po strani i sačekamo zvaničnu objavu tima.

Link na kome možete uživo pratiti predstavljanje tima Renault.

Slika: Twitter/Lotus F1 Team

petar
ADMINISTRATOR
PROFILE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Vesti