Rossi: Stvari izgledaju pozitivno

Rossi: Stvari izgledaju pozitivno

"Mislim da je krajnji rok kada se bolid bude našao na prvom testu...

Alexander Rossi je optimističan po pitanju njegovih šansi da se ponovo nadje na gridu Formule 1 sa Manora Racingom u 2016-oj godini rekavši da stvari “izgledaju pozitivno” za nadolazeću sezonu.

Rossi je postao prvi američki vozač u poslednjih osam godina koji je učestvovao ne nekoj trci Formula 1 šampionata. On je na mestu trkačkog vozača zamenio Roberto Merhia na VN Singapura u septembru.

Rossi je učestvovao na ukupno pet trka i za to vreme je uspeo da ostvari najbolji rezultat za ekipu Manor i to dvanaesto mesto na VN Amerike.

Manor je jedini tim u Formuli 1 koji još uvek nije potvrdio svoju vozačku postavu za sledeću sezonu a konkurencija američkom vozaču su Rio Haryanto, Will Stevens i Pascal Wehrlein.

Govoreći za Sky Sport Rossi se nada mestu u ekipi Manora na gridu 2016-te i napominje da je još uvek uključen u razgovore sa timom.

“Razgovori su svakodnevni”, rekao je Rossi. “Mislim da je krajnji rok kada se bolid bude našao na prvom testu u Barceloni za nekoliko nedelja. Stvari su ponekad izgurane u ovom sportu i to je nešto na šta sam navikao i nadam se da to neće trajati previše dugo. Stvari izgledaju pozitivno i nadam se da će sve biti gotovo veoma brzo”.

Slika: Manor Racing

petar
ADMINISTRATOR
PROFILE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Vesti