Alonso će razmotriti svoju budućnost

Alonso će razmotriti svoju budućnost

"Bolidi (trenutni) su previše spori, uzeta im je sva radost u vožnji"

Fernando Alonso je rekao da će sačekati da vidi kakvi će bolidi za 2017-tu biti pre nego što odluči koliko će dugo dugo ostati u Formuli 1.

Nakon jako loše prošle sezone, vozač McLarena je nezadovoljan trkanjem koje trenutno pruža Formula 1 i priznaje da bi mogao da razmotri dalji nastavak kada mu ugovor istekne na kraju sezone 2017.

“Bolidi (trenutni) su previše spori, uzeta im je sva radost u vožnji”, rekao je Alonso za španski TVE. “U svakom slučaju još uvek imam nekoliko godina na najvišem nivou, dve najmanje a onda ćemo videti šta moje telo kaže. Znatiželjan sam kakvi će bolidi biti 2017-te, probaću pa ću odlučiti o mojoj budućnosti. Ne nam šta ću raditi posle 30 godina za volanom, ali kada stanem, gotovo je, nema povratka. Pre toga, voleo bi da vozim Le Mans i da se vratim kartingu, što sam oduvek voleo”.

Španac je govorio na skupu povodom obeležavanja 15 godina njegovog trkanja u Formuli 1. Tridesetčetvorogodišnjak je svoji prvu trku u Formuli 1 imao 2001. i do sada je osvojio dve titule šampiona Formule 1, 2005 i 2006 na odvoženih 254 trka.

Slika: McLaren Media Center

petar
ADMINISTRATOR
PROFILE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Vesti