Bernie Ecclestone odgovorio vozačima F1

Bernie Ecclestone odgovorio vozačima F1

Nismo morali dugo da čekamo na odgovor prvog čoveka Formule 1

Bernie Ecclestone je odgovorio na pismo Udruženja Vozača ( GPDA ) priznajući da je proces donošenja odluka u F1 ” zastareo i bolesno struktuiran ” i da su promene neophodne.

Pre samo 24 sata Udruženje Grand Prix Vozača napisalo je otvoreno pismo šefovima Formule 1 u kome oni govore o njihovoj zabrinutosti za sport koji vole, tako reći “bezuslovno”.

U pismu GPDA objavljenom putem društvenih mreža vozači su izjavili da su uplašeni sadašnjim načinom donošenja odluka i ne samo da to ne doprinosi napretku već ima i negativnu ulogu u tome kako javnost gleda na sport. U skladu sa tim oni su zatražili od F1 da razmotre restruktuiranje svog menadžmenta donoseći osnovni plan za budućnost.

Ecclestone-ovo pismo u celini

Draga Gospodo

Nisam siguran da je ovo pravi opis. Nije uvek lako složiti se sa vama ali ste u pravu u izjavi da je proces donošenja odluka zastareo i loše struktuiran.

Moramo kao što ste izjavili apelovati na vlasnike i sve zainteresovane u Formuli 1 da razmotre restruktuiranje svog menadžmenta.

Lako je analizirati šta nije dobro, zašto onda ne razmisliti i vratiti se na to. Barem je bolje prvo razmisliti nego poželeti.

U Formuli 1 sam u aktivnoj ulozi skoro pedeset godina i još osamnaest sam uključen na neki način. Izjavili ste da je svaki individualni čin sa najboljim namerama. Nisam siguran da li je ovo štamparska greška. Ako nije, trebalo bi da se čita “sa njihovim najboljim namerama “.

Najbolje želje

Bernie

Slika: Force India F1 Team

Pismo: Richard Woods

Gillonso
EDITOR
PROFILE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Vesti