Dieter Zetche kritikuje izjave Bernie Ecclestone-a

Dieter Zetche kritikuje izjave Bernie Ecclestone-a

Čelnik Mercedesa negoduje zbog komentara prvog čoveka Formule 1

Dieter Zetche je osudio napad Bernie Ecclestone-a na Formulu 1 i kaže da će njegove izjave napraviti više štete nego dobrog za sport.

Izvršni direktor Mercedesa, Zetche, je rekao da je bolje da su izjave Bernia Ecclestona rečene u nekom privatnom kontaktu a ne preko medija, jer se to loše odražava na stanje u Formuli .

“Formula 1 nikad nije bila gora”, rekao je Ecclestone za Daily Mail. “Ne bih potrošio svoj novac da odvedem svoju porodicu da gledaju trku. Ne dolazi u obzir. Koja je svrha kada sve znate, čak i kladioničari znaju i oni nisu glupi da će Lewis Hamilton biti više puta na pole poziciji nego da će pobediti, a drugi Mercedes da će biti na podijumu”.

Ali Zetche je bio pogođen izjavama pa je poručio Ecclestoneu da je bolje da reklamira svoj proizvod a ne da ga osuđuje.

“Na Geneva Moto Show nisam izašao na binu da kažem da nikada neću voziti Mercedes i da je bolje da to ni kupci ne urade”, rekao je Zetche na prezentaciji Mercedesove E-classe u Portugalu.

“Ne razumem kada neko ko nije samo direktor već i vlasnik dela tog proizvoda govori tako o tom proizvodu. Ukoliko se on tako oseća trebalo bi da razgovara interno kako da se to promeni, a ne na terenu”.

Slika: Mercedes AMG Petronas Formula One Team

 

petar
ADMINISTRATOR
PROFILE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Vesti