Rosberg: Ferrari je pretnja

Rosberg: Ferrari je pretnja

"Mi smo podigli nivo igre ponovo sa fantastičnim automobilom"

Pobednik VN Australije Nico Rosberg tvrdi da Ferrari nije previše daleko, uprkos Mercedesovoj dominaciji na prvoj trci ove sezone.

Mercedes je skoro uništio svoju odličnu formu sa kvalifikacija kada su vozači Ferrari-a odličnim startom uspeli da ih obiđu već u prvom krugu i srećom nakon crvenih zastava uspeli da pobede na ovoj trci koja nije previše dobro krenula za njih. Rosberg, koga je pratio timski kolega Lewis Hamilton u Melburnu, je bio oduševljen činjenicom da je njegov tim uspeo da povrati izgubljene pozicije, ali da se ne osećaju previše komforno je Ferrari izgleda kao velika pretnja.

“Mi smo podigli nivo igre ponovo sa fantastičnim automobilom”, rekao je Rosberg za f1i.com “Ali Ferrari je bio pretnja celog vikenda u Melburnu i jasno je da ćemo imati veliku borbu, tako da moramo da nastavimo da pritiskamo jako”.

“Sledeći je Bahrain, staza koja mi uvek pruža zabavu! Tamo sam imao neke veoma dobre borbe prethodne dve godina sa Lewisom i Ferrari-em, pa očekujem više takvih stvari i radujem se tome. Bilo je sjajno pobediti na prvoj trci, ali je cilj biti na vrhu na svakoj trci ove sezone, počevši od ovog vikenda. Dug je put koji ćemo preći”.

Slika: Mercedes AMG Petronas Formula One Team

petar
ADMINISTRATOR
PROFILE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Vesti