Sebastian Vettel nije zabrinut problemima

Sebastian Vettel nije zabrinut problemima

Svetski prvak kaže da je bolje sad imati probleme nego kad krene sezona

Sebastian Vettel je priznao da nije bio zabrinut problemima koji su pogodili njegovog timskog kolegu u timu Ferrari, Kimi Raikkonena, na prvom danu finalnog predsezonskog testiranja u Barceloni na stazi Calalunya.

Raikkonen je izgubio dragoceno vreme na probleme sa menjačem u utorak ali danas Vettel te probleme nije imao i uspeo je da odvozi 151 krug, postavivši četvrto najbolje vreme. Nemac se slaže sa svojim timskim kolegom da je testiranje najbolje vreme da se takve stvari dese.

“Voleo bih da sam vozio malo više ali smo srećni sa onim što smo učinili do sada”, rekao je Vettel, koji je danas svoje najbolje vreme od 1m24.611s napravio na srednjoj komponenti guma.

“Nisam zabrinut za ono što se desilo Kimi-u. Očigledno, ne želite da se takve stvari dešavaju, ali ukoliko se dese na testu, to je ok. Bilo bi gore ukoliko se dese za nekoliko nedelja, tako da to nije problem. Ovo je test i treba vremena da se sve pogleda i proveri. Još uvek imamo vremena i dva preostala dana, pa ćemo pokušati da ih iskoristimo i videćemo. Mi ćemo pritisnuti i pokušati da uradimo sve”.

Slika: Ferrari Media Center

petar
ADMINISTRATOR
PROFILE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Vesti