Force India tek treba da pokaže svoj pravi potencijal

Force India tek treba da pokaže svoj pravi potencijal

"Oba bolida su imala velikih problema, bili sopstvenim bili spoljnim greškama, pa bih voleo da vidim šta možemo učiniti na čistoj trci bez problema"

Vijay Mallya kaže da Force India još uvek nije pokaza svoj pun potencijal nakon dve razočaravajuće trke na startu prvenstva.

Na prvoj trci sezone smo videli prekid koji je na ovu ekipu jako loše uticao i njihov plan da trci imaju samo jedno zaustavljanje, iako je na kraju Nico Hulkenberg uspeo da završi na sedmom mestu dok je timski kolega Sergio Perez ostao van bodova. U Bahrainu oba bolida su imala oštećenje prednjeg krila što ih je dovelo na sredinu poretka i šef tima Mallya čeka da vidi za šta je njegov tim zaista sposoban.

“Čini se kao da treba da oslobodimo naš pravi potencijal ove sezone”, rekao Mallya. Oba bolida su imala velikih problema, bili sopstvenim bili spoljnim greškama, pa bih voleo da vidim šta možemo učiniti na čistoj trci bez problema. Kada stvari idu po planu, znamo da možemo završiti među prvih deset i verujem da svi u timu teško rade kako bi preokrenuli našu sreću”.

Dok je sredina poretka u ovom trenutku jako dobra i posao Force Indie se čini još težim, Mallya pozdravlja povećanje konkurencije.

“Borba u sredini poretka je blizu ove sezone i to znači još više pritiska na timove i vozače da budu dobri pogotovu u kvalifikacijama. Biće to veoma uzbudljivo za fanove i to je ono što želimo da vidimo u Formuli 1”.

Slika: Sahara Force India F1 Team

petar
ADMINISTRATOR
PROFILE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Vesti