Massa: Želim da se borim za podijum

Massa: Želim da se borim za podijum

Vozač ekipe Williams smatra da bi mogao da se bori za mesto na pobedničkom postolju na VN Španije

Vozač Williamsa Felipe Massa je izrazio svoju želju da stigne do podijuma ove sezone i smatra da bi VN Španije moglo biti savršeno mesto za taj uspeh.

Massa i timski kolega Valterri Bottas su imali odličan učinak na svakoj trci ove sezone završivši u bodovima sa oba bolida na prve četiri trke. Brazilac, međutim, shvata da će biti teško naći se među trojicom najboljih, posebno kada su Ferrari i Mercedes po pitanju tempa i strategije na trci ispred njih.

“Radujem se dobroj trci u Španiji i nadam se da možemo da uporedimo iz trke u trku, i da osvajamo bodove”, rekao je Massa za sajt Crash.net.

Photo: Williams Martini Racing

Photo: Williams Martini Racing

“Ukoliko budemo u mogućosti da se borimo za podijum bilo bi sjajno. Znamo da to neće biti lako ali ćemo pokušati sve što možemo. Španija je staza koju većina vozača zna 100% jer mi ovde testiramo preko zime. Dakle, rekao bih da svi uglavnom znaju stazu. To je staza gde ukoliko je bolid dobar ide dobro jer imate po malo svega, brze krivine i spore krivine. Ukoliko je bolid ovde dobar, biće dobar na većini staza”.

Slika: Williams Martini Racing

petar
ADMINISTRATOR
PROFILE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Vesti