Hamilton: Odnos sa Rosbergom je “veoma dobar”

Hamilton: Odnos sa Rosbergom je “veoma dobar”

Lewis Hamilton je u svojoj izjavio objasnio odnos sa timskim kolegom

Lewis Hamilton je opisao svoj trenutni odnos sa timskim kolegom u Mercedesu, Nico Rosbergom, kao “veoma dobar” i misli da je potpomognut zrelosti sa obe strane.

Hamilton i Rosberg se bore za titulu najboljeg vozača od početka dominacije Mercedesa u 2014-oj, i Hamilton je od tada pobedio dva puta. Njihov odnos je bio na testu u više navrata, nedavno u Španiji, kada su se sudarili u prvom krugu trke. Hamilton kaže da su imali veliki broj privatnih razgovora o raznim pitanjima i da su odlučili da poštuju jedan drugog.

Zapravo odnos sa Nicom je u ovom momentu veoma dobar”, izjavio je Hamilton za Mail. “Zaista, zaista dobar. Iznenađujuće. Definitvno nisam očekivao da budemo. Pretpostavljam da to ide sa godinama. On je porodičan čovek. Ima dete. Verovatno je sazreo u tom procesu i ja sam sazreo u tim godinama. Poštovanje koje imamo je veće nego što smo imali ikada. Generalno razgovaramo o stvarima. Bez obzira da li smo nesrećni zbog nečega ili ne, razgovaramo licem u lice. Ukoliko ja imam problem, pokucam na njegova vrata i pitam ga da li mogu sa njim da razgovaram nasamo. Mi se nikada ne bavimo time javno ili ispred tima. Barem do sada. Kažemo glasno “Hej čoveče, nisam zadovoljan sa tim”. I on to radi meni često koliko i ja njemu”.

“Pre neki dan plivao sam u bazenu u zgradi u kojoj živim u Monaku, i tamo je zajednički bazen i mislim da me je video iz svog apartmana i sišao i seo na dasku za skakanje i kada sam završio nekoliko krugova seli smo i razgovarali oko 20 minuta ili pola sata. Bila je opuštena atmosfera. Imaćemo naše uspone i padove, i biće vremena kada ćemo mrzeti jedan drugog i voleti, ali kada budemo otišli u penziju i dobili decu poštovanje će uvek biti tu”.

Slika: Mercedes AMG Petronas

petar
ADMINISTRATOR
PROFILE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Vesti