Heineken postao globalni partner F1

Heineken postao globalni partner F1

"F1 predstavlja jedinstvenu priliku za Heineken za saradnju sa postojećim i potencijanom potrošačima na važnim tržištima"

Heinken je potpisao višegodišnji ugovor sa Formula One menadžmentom i na taj način postao glavni sponzor F1. Ovo partnerstvo počinje ove godine na VN Italije.

Dogovor uključuje da će holandski proizvođač biti glavni sponzor na tri trke u 2017 kao i na ovogodišnjoj VN Italije. Proizvođač piva će na događajima postati eksluzivni dobavljač ali neće biti vidljiv ni na jednom F1 timu i bolidu. Globalna kampanja Heinekena uključuje pojavljivanje na stazama, TV reklamama, digitalnim i događajima koji će se odvijati uživo sa fanovima.

David Coulthard i Sir Jackie Stewart su imenovani za ambasadore brenda F1 i Heinekena.

Heineken, koji trenutno spozoriše UEFA Ligu Šampiona i Svetski Ragbi Kup, je oduševljen sa sporazumom koji su potpisali Gianluca Di Tondo, senior direktor brenda Heineken, koji kaže da je ovo idelna prilika da se brend proširi na tržištu.

“Formula 1 je veća od trke. To je globalni događaj. F1 predstavlja jedinstvenu priliku za Heineken za saradnju sa postojećim i potencijanom potrošačima na važnim tržištima. F1 donosi tri specifične oblasti: jake komercijalne mogućnosti, širenje naše odgovorne platforme na nov i inovativan način i transfer veština između F1 i naših zaposlenih. Ovo partnerstvo dopunjuje našu globalnu platformu, omogućavajući nam da dođemo do velikog broja F1 gledalaca koji broji 400 milona svake godine”.

Bernie Ecclestone je dodao: “Heineken je premium internacionalni brend sa odličnom reputacijom prve klase marketinga. Veoma sam zadovoljan i želim im dobrodošlicu u Formula 1 familiju i radujem se kvalitetu njihovog angažmana na i van F1 događaja. Mi smo zajedno u inovativnom i biznisu punom uživanja i nadam se da je ovo početak dugog i specijalnog prijateljstva”.

Slika: Heineken

petar
ADMINISTRATOR
PROFILE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Vesti