Massa nije zabrinut za svoje mesto u Williamsu

Massa nije zabrinut za svoje mesto u Williamsu

Massa se nada ostanku u Williamsu

Glasine koje su počele da kruže padokom Formule 1 o mogućnosti povratka, bivšeg svetskog prvaka Jensona Buttona u tim Williamsa, ne brinu mnogo trenutnog vozača ovog tima Felipea Massu.

Button je u Formulu 1 ušao sa timom Williams 2000-te godine i nakon samo godinu dana tim napustio i prešao u ekipu Bennetona. Sada nakon šest godina provedenih u McLarenu, ugovor Buttona ističe na kraju aktuelne sezone i kao zamena Britancu se navodi nova nada Formule 1 Stoffel Vandoorne.

Felippe Massa nije previše zabrinut oko spekulacija koje povezuju Buttona sa ekipom Williams i dodaje da je pripremljen na sve što može da se desi na kraju sezone.

“Svakako ne.” rekao je Brazilac za PA Sport. “Svi znamo glasine u Formuli 1, i da budem iskren uopšte nisam uplašen i zabrinut oko toga. Zaista sam srećan u Williamsu, ovo je tim koji mi daje puno zadovoljstava da radim za njih, a vidim i da je isto i kada oni rade za mene.  Bilo bi dobro da ostanem, ali bi bilo dobro da ostanem u timu gde stvarno vidite da možete da uradite dobar posao i da imate dobru budućnost. Spreman sam na sve iskreno”.

Slika: Williams Martini Racing

petar
ADMINISTRATOR
PROFILE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Vesti