Sebastian Vettel zadovoljan prvim danom u Kanadi

Sebastian Vettel zadovoljan prvim danom u Kanadi

Vettel je na drugom treningu uspeo da bude drugi iza Lewisa Hamiltona u Mercedesu

Sebastian Vettel nije zabrinut sa zaostatakom koji je danas imao za Mercedesom i misli da postoji još prostora za napredak za Ferrari kako vikend odmiče.

Vettel je na drugom treningu razdvojio dvojac Mercedesa na drugom mestu sa zaostatkom za Lewisom Hamiltonom od dve destinke. Ferrari je za vikend u Kanadi pripremio nadogradnju turbo punjača i Vettel kaže da ekipa nije vozila svoje najbrže krugove u petak. Upitan da li očekuje da može da ponovi rezultat sa današnjeg drugog treninga, Vettel je odgovorio:

“Pa nadam se ne da ih razvojim već da budem ispred njih! Mislim da će biti brzi, nije iznenađenje jer je ovo staza koja im odgovara i oni su bili veoma konkurentni ovde poslednjih nekoliko godina. Na kraju mi moramo da damo sve od sebe i vidimo gde će nas to odvesti. Ali što bliže da budemo u petak, to bolje”.

Upitan da li je zadovoljan sa bolidom rekao je:

“Da. Mislim da je bolid veoma živ ovde, sa ivičnjacima i prilično grubom stazom. Ima nekoliko stvari koje možemo da unapredimo i na kojima treba da radimo. Sve u svemu bolid izgleda da radi, nema ništa loše i delovi koje smo doneli donose nam ono što smo očekivali, tako da je to dobra vest za danas. Naravno pokušaćemo da se fokusiramo na ostatak vikenda, kvalifikacije i trku. Istina je da prošli vikend u subotu nije bio dobar za nas ali nema ničeg lošeg tako da ne treba da budemo zabrinuti za sutra”.

Slika: Ferrari Media Center

petar
ADMINISTRATOR
PROFILE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Vesti