Kvyat: Ostao sam veran Red Bull-u

Kvyat: Ostao sam veran Red Bull-u

Ruski vozač još uvek ne zna da li će se naći u nekom od timova F1

Daniil Kvyat kaže da je ostao veran ekipama Red Bull-a i Toro Rosso-a iako mu je budućnost neizvesna od trenutka promene tima.

Ruski vozač je prebačen iz Red Bull-a u Toro Rosso nekoliko dana pred održavanje trke za VN Španije. Mesto trkačkog vozača u Red Bull-u je prepustio Max Verstappenu, koji je na prvom nastupu za austrijski tim uspeo da zabeleži pobedu.

Kvyat je priznao da će možda morati da pronađe drugu sredinu ali ponavlja da se njegov fokus nije promenio i da želi da uradi najbolji posao za Toro Rosso.

“Sve što je trebalo da se uradi sa moje strane je urađeno. Posvetio sam sebe 100% za Toro Rosso i Red Bull na svim događajima, još uvek sam veran”.

Upitan da li veruje da ima priliku da ostane u Toro Rosso-u sledeće sezone, Kvyat je rekao da će nadolazeće trke dati odgovor na to i da se nada da će imati priliku da pokaže šta zna.

“Očigledno da nije sve potpuno 100% jasno, ali imali smo dve trke gde smo znali da nećemo imati nikakve šanse, a sada dolaze trke gde ćemo imati šanse i videćemo kakvi ćemo biti.  Imaću više informacija mislim nakon toga, ali inače ja uživam u svom poslu, uživam u onome što radim i volim to što radim, tako da je život j***** sjajan”.

“Postoji mnogo opcija, bla, bla, bla, sa ugovorom i ostalim stvarima. Hajde da sačekamo i vidimo. Kao što sam rekao ja živim dan po dan, kada dođe vreme razgovaraćemo o svemu iza zatvorenih vrata”.

Slika: Toro Rosso

petar
ADMINISTRATOR
PROFILE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Vesti