Ricciardo predviđa Rosbergu titulu

Ricciardo predviđa Rosbergu titulu

Nakon Rosbergovog povratka na prvo mesto u šampionatu vozača Ricciardo veruje da on može do titule

Daniel Ricciardo misli da je Nico Rosberg ozbiljan pretendent na titulu svetskog prvaka, nakon povratka u vodstvo pobedom na poslednje tri trke.

Rosberg je stekao ranu prednost u šampionatu u odnosu na timskog kolegu Lewisa Hamiltona, koja je u jednom trenutku iznosila čitava 43 boda ali je Britanac prednost uspeo da pre letnje pauze preokrene u svoju korist i na odmor ode sa 19 bodova više od Rosberga. Međutim, Rosberg je uspeo da povrati prednost u svoju korist pobedama u Belgiji, Italiji i Singapuru. Ricciardo nakon svega ovoga misli da je Rosberg u prednosti.

“Pre letnje pauze, kada je Lewis napravio razliku u odnosu na Nico-a, mislio sam OK niko ne može dotaći Lewisa, ali Nico se vratio. Usudiću se da predvidim i reći Rosberg”.

Vozač Red Bull-a, koji je na poslednjoj voženoj trci na stazi Marina Bay u Singapuru delio podijum sa Rosbergom i Hamiltonom se našalio zbog “neprijatne” tišine između vozača Mercedesa.

“To je za mene neprijatno jer je toliko tiho. Ne volim previše tišinu, tako da pokušavam da razgovaram sa samim sobom ili da razgovaram sa njima, ali oni su srećni i uživaju u neprijatnoj tišini, to je poprilično zabavno”.

Slika: Red Bull Racing Formaula One Team

petar
ADMINISTRATOR
PROFILE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Vesti