Ross Brawn se zvanično vratio u Formulu 1

Ross Brawn se zvanično vratio u Formulu 1

Ljubitelji trkanja od novog vlasnika pre svega očekuju uzbuljivije trke

Bivši tehnički direktor Scuderie Ferrari i Mercedes AMG Petronas, Ross Brawn, se vraća u svet Formule 1 kao genaralni direktor ovog takmičenja. U zvaničnoj objavi se navodi da će se Brawn pridružiti Sean Bratche-u koji će biti zadužen za komercijalne poslove.  U saopšetenju se ukazuje i da će odlazak Bernie Ecclestonea dovesti do promene operativne strukture i da će biti drugačija od onoga što je prethodilo.

“Fantastično je vratiti se u svet Formule 1. Uživao sam u konsultacijama sa Liberty Mediom ovih nekoliko meseci i radujem se saradnji sa Chasom, Seanom i ostatkom Formula 1 tima kako bio pomogao u razvitku ovog sporta. Mi imamo skoro jedinstvenu priliku da radimo zajedno sa timovima i promoterima za bolju F1 i najvažnije za fanove”.

Fanovi širom sveta će bez sumnje biti uzbuđeni zbog činjenice da se neko kao što je Ross Brawn vraća u ovaj sport i da će dovesti do promene smera u kome je krenula F1 u poslednjih nekoliko godina. Ova izjava je najava Liberty Media o svojim namerama i oni će bez sumnje Brawnov povratak iskoristiti kako bi se poboljšalo trkanje a svakako i uživanje ljubitelja. Ovakav odgovor novih vlasnika na sve češće kritike samih fanova oko svega prethodnog što se dešavalo u Formuli 1 će sigurno doneti ono što svi žele da vide a to je uzbudnjivo trkanje na stazi.

Slika: Liberty Media

petar
ADMINISTRATOR
PROFILE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Vesti